Despre asociatie

Fotografia mea
In 2010 am adus Asociatia Oameni Pentru Arta la Dealu Frumos,in efortul de a transforma centrul civic al satului in bine,de a initia proiecte privind educatia si sensibilizarea copiilor,dar si a populatiei spre patrimoniu, de a sprijini proiectele Centrului de Studii in Arhitectura Vernaculara de aici(Aici insa,nu aude nimeni).

joi, 12 iulie 2012

România ...?

     Se fac guverne,cad guverne,cad preşedinţi,se pun preşedinţi,destabilizare, ,,guşteri" încătuşaţi,scumpiri,căldură,plagiat,Bac-46%,diplome vândute din universităţile de stat(apropo,se vorbea de diplome false la nu-ş-ce facultate de stat din Oradea,de diplome false de la Iaşi-medicină,prin Italia şi se ,,bate monedă" pe o universitate privată !?).Asta-i România ?
- Nuuu !!!!!!!
     De exemplu,până în 13 iulie,România cea frumoasă e în Sibiu.În Piaţa Mică.Da!
     Fotograful Dan Dinu,a expus în aer liber,între trecători,50 de imagini de mari dimensiuni ale,,Romăniei sălbatice".Da,asta-i România.Dan Dinu a surprins imagini inedite ale rezervaţiilor naturale şi din Delta Dunării.


      Priviţi-le şi fredonaţi din Ciprian Porumbescu,sau,dacă sunteţi buni,din Gh.Zamfir.



  Dar,în drum spre..., nu poţi să nu te opreşti la ,,hand made-ri",la artiştii de mărunţişuri.
     Absolvenţi de arte plastice,de arhitectură,ingineri,profesori şi,n-are importanţă mai cine,confecţionează şi vând tot felul de nimicuri,de frumuseţi.Trăiesc sau îşi rotunjesc venitul.
Ei sunt cei ce li se rupe de Iliescu şi Băsescu,de Ponta şi-Antonescu,de scumpirea curentului,de creşterea gigacaloriei. Ei tot cu 5 lei vând brăţara şi NU CER MILĂ STATULUI !!!



     Oneşti,şi-au creeat un mod de viaţă şi îi dă în basca mamii lor, pe ăi de sus.
     Peisaje rupte din Rai,oameni buni şi frumoşi,tineri care umplu atelierele de creeaţie,muncitori care-şi văd de treabă...! Asta,cred,că-i România !

PS:
     Da-pân-atunci,de prin 22 iulie,în Dealu Frumos,vin unii care numără morminte,împletesc iarba şi-mping vântul,după care,nişte filozofi,fac teoria ierbii,a vântului şi a...relativităţii ! Că-şi dau seama de ea ! Da ,nu vă spun cine-s,că râdeţi de ei !

    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu